Траян Дянков поема Спартак (Варна)

Траян Дянков поема Спартак (Варна)

Бившият защитник на Спартак (Варна) Траян Дянков ще бъде старши треньор на отбора от новия сезон. 40-годишният Дянков е шампион на България за 2004-а с Локомотив (Пловдив), като освен за "соколите" и "смърфовете" е играл във Велбъжд (Кюстендил) и Черноморец (Бургас). Траян е юноша на Спартак в един от предишните му варианти и съвсем логично се заема с трудната задача да утвърди родния си клуб в трета дивизия.

След няколко години неуредици и проблеми с регистрацията сега ФК Спартак (Варна) се подготвя за ново начало. Тимът спечели "А" Областна група - Варна, а в началото на новата седмица председателят на Сдружението, което контролира клуба - Атанас Атанасов-Орела, ще внесе документи за участие в трета дивизия.

От Зоналния съвет на БФС във Варна обявиха, че имат сериозни трудности с попълването на Североизточната "В" група, като освен Спартак само един отбор е внесъл документи и това е Гара Хитрино, област Шумен. През миналата година дивизията завърши с 12 тима сред предсрочното отказване на Тича (Долни Чифлик) и Две могили.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти