Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Още едно попълнение от Литекс в ЦСКА

Още едно попълнение от Литекс в ЦСКА

Кубинецът Орландо Морера стана част от щаба на ЦСКА, разбра "Тема Спорт". Той идва от Литекс, където бе техничес­ки секретар, и една от длъжностите му сега ще е тази на оператор. Морера обаче ще помага и по други спортно-техничес­ки направления.

Той има доста интересна история. Роден е в град Санта Клара, а идва в България едва 18-годишен през 1985-а, за да следва в Национал­ния военен университет във Велико Търново. Завъ­ршва през 1990 г., след ко­ето е приет със специал­ност "Испанска филоло­гия" в Софийския универ­ситет. Паралелно с това е и преподавател по испански в Езиковата гимна­зия в Ловеч (от 1994 до 2002 г.). Работи в Литекс без прекъсване от август 2001 г.

От оранжевите в ЦСКА идват и още няколко чо­века. Сред тях е Стоян Петков, който ще води международния отдел на армейците, както и два­ма кинезитерапевти.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички