В Ботев (Пловдив) решават в сряда дали Лъчезар Балтанов ще може да играе срещу Бейтар

В Ботев (Пловдив) решават в сряда дали Лъчезар Балтанов ще може да играе срещу Бейтар

Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) ще вземе в сряда окончателното си решение дали Лъчезар Балтанов ще може да играе в реванша на следващия ден с Бейтар (Йерусалим) от втория предварителен кръг на Лига Европа. За това информираха източници пловдивския клуб.

Капитанът на "канарчетата" обу в понеделник за първи път футболните обувки и проведе тренировка за първи път, след като счупи малкия пръст на десния си крак. В случай, че здравословното му състояние позволява, тoй ще попаднe в групата на Ботев за двубоя с Бейтар.

В "жълто-черния" клуб ще се съобразят с решението на лекарския екип и няма да рискуват здравето на своя полузащитник, ако се окаже, че все още не е готов за игра. Останалите футболисти от отбора на "канарчетата" са здрави и се готвят пълноценно за сблъсъка с израелците. До мача реванш с Бейтар ръководството на Ботев и Омар Косоко няма да обсъждат никакви оферти към футболистa, нито ще говорят за евентуален негов трансфер.

Причината е футболистът на "канарчетата" да е напълно съсредоточен за предстоящия двубой с израелците, тъй като се разчита много на него. Интерес към Омар Косоко има от турски клубове, както и такива от държави от Персийския залив.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти