Панайотов: Дано отстраним Хайдук и феновете напълнят "Герена" в следващия кръг (видео)

Панайотов: Дано отстраним Хайдук и феновете напълнят "Герена" в следващия кръг (видео)

Едно от новите попълнения в селекцията на Левски това лято - Васил Панайотов, е оптимист преди предстоящия тежък сблъсък от втория квалификационен кръг за Лига Европа с Хайдук (Сплит). Този четвъртък "сините" гостуват на хърватския гранд в Дугополие, а следващата седмица, пред празните трибуни на "Герена", предстои ответният двубой. Панайотов демонстира самочувствие и заяви, че бъдат ли спокойни и максимално концентрирани той и съотборниците му, имат всичко необходимо да се поздравят с крайния успех.

"Мисля, че всичко е нормално. Тренираме, чувстваме се добре и сме готови за следващия двубой. Най-важното е да сме максимално концентрирани и да изпълним докрай задачите, поставени ни от старши треньора Николай Митов. Ние сме спокойни и уверени. Отборът се сработва все по-добре с всеки изминал ден. Не е нужно някой да ни постави цел да отстраним Хайдук. Смятам, че всеки един от нас има такова желание, защото е част от клуб като Левски", коментира Панайотов.

"Съперникът определено е по-добър от Сутиеска, но мисля, че сме го разузнали достатъчно добре. Надявам се да вземем добър резултат в Дугополие и тук, на “Герена”, да довършим успешно всичко докрай. Най-лошото за нас е, че няма да играем пред нашите фенове следващата седмица. Липсата им обаче ще ни мотивира да отстраним Хайдук и да им дадем възможност да напълнят стадиона в третия кръг", каза още новото попълнение на "сините".

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти