Хърватите сипят закани: Ще разгромим Левски!

Хърватите сипят закани: Ще разгромим Левски!

Сериозно самочувствие лъха от редиците на Хайдук още преди началото на мача с Левски. Часове преди битката със “сините” в Сплит изглежда вече се готвят за погром. Поне това личи от изказванията на играчите.

Младата звезда в нападатението на Хайдук Анте Ерцег дори даде прогноза за конкретния резултат, с който неговият отбор ще надделее в първия мач на китното малко стадионче Дулгополие. Той се готви за класика: “Прогнозата ми е за нас, ще бием този отбор с 3:0. Ще се зарадвам да вкарам, макар че не е толкова важно кой ще се разпише. Искам да вземем този резултат, да не допуснем гол вкъщи и да продължим напред”, сподели с огромна доза самочувствие Ерцег.

Подобно мнение изказа и съотборникът му Фран Тудор, който се подвизава на левия фланг. Според него българският съперник не е нещо специално.

“Гледах ги срещу Сутиеска, не ме впечатлиха. Солиден отбор са, но ние няма защо да бягаме от ролята на фаворити. Защото сме точно такива срещу тях. Разбира се, трябва да го покажем на терена. Очаквам да победим, надявам се да не получим гол”, заяви Тудор.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти