Всичко важно за съперника на Тервел Пулев

Всичко важно за съперника на Тервел Пулев
Тервел Пулев ще се изправи на ринга в Германия на 8 април (събота) срещу грузинеца Рамази Гогичашвили
, обявиха изненадващо от "Зауерланд". Берлин ще бъде арена на втория двубой на Тервел при професионалистите, след като на 3 декември в София той нокаутира в третия рунд хърватина Томислав Рудан.
Гогичашвили е само на 22 години, но вече има зад гърба си цели 26 победи, 16 загуби и 2 равенства. 13 от успехите му са дошли след нокаут, а самият той 10 пъти е бил повалян на ринга.
В класацията на авторитетния статистически специализиран сайт BoxRec Гогичашвили е класиран като шести от грузинците в полутежка категория, а цялостно е на 609-о място от 1268 професионалисти (Тервел е 585-и в категорията си).
Интересното е, че 28 от 42-ата съперници на Гогичашвили са грузинци. Последният му двубой е от 1 април срещу Лабино Джоджа от Швейцария, където губи с технически нокаут в петия (от шест) рунд. Гогичашвили само три пъти е играл мачове до 10 рунда - на 7 май 2016 година губи с нокаут в третия от Исмаил Озен, на 12 декември 2015 година губи поради отказване преди шестия рунд срещу Тимур Никаркоев, а на 14 февруари губи по точки от Бугра Онер.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти