Фугата: Вижда се, че има качествен материал, който идва отдолу

Фугата: Вижда се, че има качествен материал, който идва отдолу

Старши треньорът на Славия Владимир Иванов бе разочарован от начина, по който “белите” изпуснаха трите точки при гостуването си на Дунав в Разград. Славистите имаха предимство в резултата до самия край на срещата, когато в даденото от главния съдия Никола Попов продължение “драконите” изравниха след явна игра с ръка на Олексей Ларин.

“Изравнителния гол и съдията не смятам да ги коментирам. Изиграхме едно силно първо полувреме, в което създадохме няколко добри ситуации за гол, една от които оползотворихме. През втората част загубихме инициативата, но отново имахме възможности да се разпишем. Доволен съм от момчетата. Демонстрираха желание и старание и една прилична игра. Продължаваме да подобряваме представянето си. Вижда се, че имаме потенциал. Надявам се по-скоро да покажем истинското си лице - това, което видяхме през първата част”, коментира старши треньорът на Славия.

“Вярвам на момчетата и се надявам да докажат това, което мисля. Липсата на късмет в много срещи ни попречи да вземем това, което ни се полага. Дано в един момент и на нас започне да ни върви. Младите тепърва се изграждат като характери. Сигурен съм, че с времето ще покажат, че доверието, което демонстрираме към тях, е оправдано. Нормално е да се допускат грешки. Радвам се за успеха на националния отбор до 19 години. Вижда се, че има качествен материал, който идва отдолу. Целта пред Славия в момента е да се преборим за първото или второто място в групата, за да бъдем спокойни. Ще ни бъде обаче много трудно, защото и съперниците имат качествени играчи”, допълни още Фугата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти