Скандал в Разград, фенове на "драконите" се оплакаха от побой

Скандал в Разград, фенове на "драконите" се оплакаха от побой

Фенове на Дунав (Русе) се оплакаха, че са били бити преди шампионатния сблъсък със Славия от 26-ия кръг на Първа професионална лига. Това се е случило в центъра на Разград.

"Дойдохме в 15 часа. Решихме да обиколим в центъра, седнахме до една беседка. След пет минути се появиха 15 човека, петимата с маски и бухалки. Почнаха да ни мелят. Двамата с приятеля ми започнаха да ни бият. Ние бяхме с фланелки на Дунав. На други двама взеха шаловете. На тръгване единият показа с извинение пръста си и вика нали ще ни палите шаловете. Това за мен е голямо безобразие. Моята фланелка я скъсаха. Пребиха ни от бой. Имаше три таксита пред нас. Попитахме ги видяха ли какво е станало.

Те казаха, че са си играли на телефоните. Директно ни нападнаха. Единият бе с кенче бира, уцели единия приятел и започнаха да ни бият. Петима бяха с маски, биха ни и накрая единият показа пръстове и каза защо ще ни палите шаловете. Пет минути бяха минали, откакто седяхме на пейката и дойдоха. Около и над 15 човека бяха. Трима бяха с шалчета. Нас двамата с фланелките ни попиляха. Според вас каква да бъде моята реакция?! Аз съм дошъл да гледам мач.

Може да има общо с акта на феновете на Дунав, които запалиха шалове на Лудогорец. Има такива запалянковци у нас, че вземат наркотични вещества, напиват се и мирният човек като нас страда", завърши привърженикът пред "Диема".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти