БГ Моуриньо: Някои станаха европейски шампиони с грозен футбол

БГ Моуриньо: Някои станаха европейски шампиони с грозен футбол

Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов похвали представянето на футболистите му при загубата от Лудогорец с 0:3. Специалистът призна, че е чул някои фенове в Разград да подхвърлят, че "орлетата" играят грозен футбол, но това не го притеснява. Той отчете, че Пирин има напредък.

"Така се получи - добро първо полувреме, в смисъл, че не получихме гол. След почивката получихме три гола, два от тях обаче след индивидуални грешки. Поздравявам Лудогорец. Идеята ни беше да стоим затворено, да не отваряме пространства. Преди мача казах с усмивка на момчетата, когато видях титулярния състав на Лудогорец, че щом такъв отбор излиза с титулярите, значи ни уважават заради добрите резултати. Имаме напредък.

Щом допуснеш гол, нещата се променят коренно. Най-лошото е, че голът дойде след абсолютно наша грешка. Казахме там, където се губи топката, да се подава встрани, но… Доста тичане хвърлихме днес, представихме се добре, но само индивидуалните грешки ни попречиха. Позитивите са в това, че можем да играем срещу всеки противник.

Може би на зрителите им се е сторило грозно, чух такива думи от публиката, но доколкото помня някои отбори станаха европейски шампиони по такъв начин. Мисля, че в края на мача около 70-80% от момчетата бяха от школата на Пирин, което говори добре. Видяхте - Киро Грозданов е голмайстор на своята възраст, Марио Топузов, Христо Младенов… ако играят и се стараят, ще дойде и тяхното време. Никога не съм говорил за шестицата. Знам това, което ми е казал г-н Камбитов. Ние си знаем мястото и целта и си преследваме нея. Ще се постараем да победим Славия и да зарадваме нашите фенове", каза БГ Моуриньо в Разград.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти