Гледай на живо

Франция - Полша 0:0

Владо Стоянов се оплака от тревната настилка на "Васил Левски"

Владо Стоянов се оплака от тревната настилка на "Васил Левски"

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе категоричен след победата с 4:0 над Монтана, че няма място за сравнение между шампионатен двубой и среща от турнира Лига Европа.

"Не може да сравняваме мач от първенството с мач от Лига Европа, психологията е по-различна, нивото няма смисъл да го коментираме. Не мога да кажа, че направихме генерална репетиция, но беше хубаво, че победихме преди мача с Копенхаген. За самочувствието е добре тази победа. Знаем какви са силите на Монтана, без да ги омаловажаваме. Едва ли някой в Копенхаген ще се заблуди от тази победа. Не смятам, че след като сме изиграли един мач повече от датчаните ще повлияе и да бъде минус или плюс.

Теренът не е това, което очакваме и сме свикнали да играем. Аз съм сигурен, че хората отговарящи за него ще се постараят в четвъртък да е в добро състояние и да ни улесни и помогне. За мен лично е важно да не допуснем гол в четвъртък. В домакинските двубои е супер важно да не допуснеш гол. Психологически се отпуска противника. Нашият отбор разполага с бързи и креативни футболисти, най важно в четвъртък да не допуснем гол", заяви Стоянов.

Още от БГ Футбол

Виж всички