Феновете на Лудогорец в защита на Цонков: Нито крачка назад, зад нас е България!

Феновете на Лудогорец в защита на Цонков: Нито крачка назад, зад нас е България!

Сдружение „ОФК  Лудогорец” прати писмо до Sportal.bg, с което застава твърдо зад бившия граничен полицай Михаил Цонков.

Ето какво пишат от сдружението:

Приятели, привърженици на Лудогорец, обръщаме се към Вас, а и към цялата общественост с тревога в думите и мислите си. От няколко дни се тиражира информацията, че бившият граничен полицай Михаил Цонков, изпълнил дълга си към Родинатa е призован да получи обвинителен акт в република Турция и да бъде съден като престъпник. Да говорим за морал и чест вече не е достатъчно, тук е момента, да говорим за България. Силно се надяваме, че институциите ще застанат твърдо и непоколебимо зад човек защитил границите на Родината. Една просволута фраза се е отпечатала в съзнанието на всеки българин: „Нито крачка назад, зад нас е България” Така е постъпил и Цонков в момента в който е защитил границите на България.

Нямаме съмнение, че без значение политическо, футболно, религиозно пристрастие и убеждение всеки един българин ще застане зад Мишо в този момент. Нека  и Държавата да покаже непоколебимо своята воля, сила и морал. Защото в противен случай всеки би се сетил за крилатата фраза на Христо Ботев:
 „…Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!”

С уважение:
 
Сдружение „ ОФК  Лудогорец”"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти