Цеца иска да снима Божинов в клипа на "Трепни"?

Цеца иска да снима Божинов в клипа на "Трепни"?

Валери Божинов в клип на Цеца Величкович!
Мисията е напълно възможна. Звездата на балканската музика официално обяви, че ще снима в България клипа към хитовата си песен "Трепни".

Това мигновено генерира информации, че култовият футболист ще направи всичко възможно, за да се снима в продукцията. През последните седмици Божинов предизвиква наелектризиращ фурор с видеата си от телефона, в които пее "Трепни" и поздравява колеги футболисти и слабо популярни свои приятели. Последните обаче напоследък придобиха статут на звезди само защото Божинов ги споменава.
Самата Цеца призна, че е запозната с творчеството на Генерал Божигол (играчът така нарича себе си в клипчетата - б. а.).

Цеца обича България
"Е, какво друго да пее освен "Трепни"?! Да ви кажа честно, всички българи на първо място обичат да пеят химна си, а след това - "Трепни", коментира през бурен смях певицата, считана за №1 на Балканите. И допълни: "Любовта на българите ми е много нужна - от 15 години насам пея пред вашата публика. Още от времето на "Кукавица" българите са ми големи фенове и е огромна чест и щастие за мен, че ще направя два последователни концерта тук."

Божинов се стяга за нов успех
Мястото и датата на снимките на видеоклипа се пазят в дълбока тайна. Известно е само, че за целта Цеца ще доведе най-добрите сръбски професионалисти, за да заснемат най-дългоочакваното видео.
В социалните мрежи се появиха няколко шеговити коментара, свързани с евентуалното участие на Божинов в клипа. Някои предположиха, че ще откаже трансфер в Китай, защото ще е много далеч, докато други развиха версия, че ще заиграе отново в българското първенство, за да има повече свободно време за снимките към видеото.
Мегахитът "Трепни" е едно от парчетата, включени в най-новия албум на Цеца - Autogram. 11-те невероятни композиции разбиват всички музикални рекорди не само в западната ни съседка, но и на Балканите. В един от най-големите сайтове за видеосподеляне "Трепни" има близо 35 000 000 гледания.

"България Днес"

Още от Булевард

Виж всички