Стамен Белчев: Надявам се да дойдат нови и да са опитни

Стамен Белчев: Надявам се да дойдат нови и да са опитни

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев бе доволен от равенството 2:2, което неговият отбор направи с Динамо (Киев) в контрола. Специалистът за пореден път изрази надежда, че ще види нови лица в нападение до края на лагера в Испания.

"Винаги е добре за всеки отбор, който направи такъв резултат срещу гранд като Динамо (Киев). Искахме да играем опростен футбол. Все още имам претенции към футболистите все още, трябва да играем по-добре с топката, да пресираме и да се опитаме да градим нашата контро атака.

Когато отборът пресира правилно, всеки противник ще изпитва притеснения. Работим за излизане от преса, има много начини за това. Опитваме се, работим. До изравнителния гол на Динамо, те нямаха чисто положение. Наша грешка обаче доведе до изравняването. За втория гол пак грешка при пас зад гърба. Трябва да изчистваме тези неща.

Всеки ден работим да изчистваме слабостите, които виждаме в отбора. Нови лица в атаката? Остава малко време до началото на първенството, имаме две проверки, надявам се да имаме нови попълнения и да изиграят един мач поне. Ясно е, че времето е малко, но вярвам, че ще паснат и ще са опитни футболисти", довери Стамен Белчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти