Гледай на живо

Очаквайте: Дания - Англия

Скандален футболист на Левски иска да се връща на "Герена"

Скандален футболист на Левски иска да се връща на "Герена"

Скандалният халф Хеан Деса иска да се върне в Левски. Според медиите в родината му Перу полузащитникът се надява "сините" да му простят своеволията и той да получи разрешение да започне подготовка с тима.

"Деса иска да се върне в Левски. Той така и не си намери отбор тук и е готов да стартира занимания с българския тим. Едва ли обаче от Левски ще се съгласят на подобен вариант. Отборът вече напредна в подготовката си и едва ли ще даде време на Деса да навакса. Още повече, че той се отнесе некоректно и едва ли ще му бъде простено.", пишат медиите в Перу.

Припомняме ви, че Хеан Деса реши да не се завърне в Левски за началото на зимната подготовка, тъй като прецени, че ще се чувства по-добре в родината си. Той се опита да си намери отбор, но това така и не се случи. Сега играчът е в патова ситуация и търси решение на проблема си. Любопитно е каква ще бъде позицията и на ръководството на Левски. Изпълнителният директор Диана Иванова вече разкри, че играчът върви към уволнение. Към момента обаче "сините" не са обявили официално, че ще предприемат подобни действия. Очаква се развитие по казуса в близките дни.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички