Гледай на живо

Контролна среща: Славия - Спортист Своге 1:0

Генчев: Като съм играл при Ганчев, трябваше ли да му дам мача?

Генчев: Като съм играл при Ганчев, трябваше ли да му дам мача?

Аз съм бил и при Гриша Ганчев три години и половина, по тази логика и на тях трябваше да дадем мача, отговори старши треньорът на Етър Станислав Генчев на слуховете, че тимът му не се натегнал срещу Левски (0:1).

"Това могат да го говорят само хора, които не разбират от футбол. Който гледа внимателно, ще види в очите на футболистите желанието и мотивацията, начина им на влизане в единоборствата. Левски при Делио Роси от десет мача в девет не са им вкарали гол. Вярно е, че не успяхме да създадем чисто голово положение, но това е много трудно срещу тях. Да, бил съм и в Лудогорец две години, в Левски играх пет", обясни той.

"Нямам сантименти нито към Лудогорец, нито към Левски", категоричен е бившият халф.  Както е известно, той, Мирослав Иванов, Иван Стоянов, Тодор Колев, Димо Атанасов са играли в Разград, а предстоящия мач на Етър е именно срещу Лудогорец. Младият специалист бе категоричен, че колкото и добър отбор да е Лудогорец, не е непобедим и Етър ще излезе в Разград за победа.

"Ние си играем за нас. Хората и след двата ни мача с ЦСКА и Левски изпратиха момчетата с аплодисменти. Бориха се, но не можаха да стигнат до гол в последния двубой. Като футболист съм играл срещу Лудогорец и със Славия, и с Монтана и винаги съм давал всичко от себе си, дори сме им вземали точки с Монтана. Същото се отнася и за Левски – играл съм срещу тях и съм им вкарвал голове. Когато си професионален футболист или треньор, се отнасяш сериозно към нещата, няма сантименти и на терена сме врагове”, заяви Станислав Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички