Треньорът на Етър със стряскаща прогноза за противниците на Левски

Треньорът на Етър със стряскаща прогноза за противниците на Левски

Наставникът на Етър Станислав Генчев направи стряскаща за противниците на Левски прогноза след двубоя между двата тима във Велико Търново, който завърши 1:0 в полза на софиянци. Специалистът прогнозира, че до края на първенството сините много трудно ще допускат голове в своята врата.

“Цяла България знае, че Левски разчита на статични положения. При първото получихме гол. След това Левски е силен в защита, имахме няколко мелета, но нямахме чисти ситуации. И Левски нямаше кой знае какви положения. Общо взето техният начин на игра се оправда. Отборът на Левски много трудно ще получава голове до края на първенството. Така, както играе”, прогнозира Генчев.

“Пробвахме по съвсем друг начин да атакуваме през второто полувреме. В хода на мача дори извадихме единия централен защитник. Мачът се разви по вкуса на Левски”, допълни специалистът.

“Не се съобразяваме с кой къде играем. Излизаме за победа. Гледаме силните и стлаби страни на противника. Опитваме се да неутрализираме силните и да се възползваме от слабите страни. Но имаме начин на игра и го следваме”, разясни Генчев по повод следващия двубой на Етър, който е срещу Лудогорец в Разград.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички