Митов: Много жалко! На полувремето казах на играчите, че взимаме точка

Митов: Много жалко! На полувремето казах на играчите, че взимаме точка

Наставникът на Септември (София) Николай Митов изрази голямо разочарование от поражението с 0:1 от Лудогорец, което дойде след спорна дузпа в 93-ата минута. Специалистът обаче отказа да коментира ситуацията или да критикува съдията Волен Чинков. "Няма да коментирам съдийството. Никога не коментирам съдията и сега няма да го направя. Доволен съм от показаното. Поздравявам играчите за сърцатата игра и мъжеството. Лудогорец играха по-добре през първото полувреме, имаха две много чисти положения, които изпуснаха. На полувремето им казах, че ако продължаваме така, ще си тръгнем най-малко с точка от Разград. Имахме ситуация сам срещу вратаря преди да ни вкарат гол, но пропуснахме, това е футболът", коментира Митов.

Специалистът коментира това, че смени девет играчи от мача с Левски (1:4). "Винаги съм казвал, че мразя думата резерва. Ако някой се чувства резерва, няма място в нашия тим. За съжаление си тръгваме без точка. Жалко за червения картон на Галчев. Той е опитен играч, няма как да прегори. Може би първият картон го нямаше, но жалко" заяви бившият треньор на Левски, чийто тим беше допуснал седем гола в първите си два мача за 2018 година.

"Седемте гола са от индивидуални грешки. Имаме много работа, отбор не се прави за месец и половина, гледаме напред. Тези, които бяха вътре срещу Лудогорец - Асен Чандъров, Иван Тилев, Антони Иванов, се представиха отлично. Чандъров отсъстваше около девет месеца. Поздравявам всичките играчи, но най-вече жалко за тях, че не взеха нещо. Имаме два дни, за да мислим за Локомотив (Пловдив)", допълни Митов.

Още от БГ Футбол

Виж всички