Касано: Сегашните футболисти са лигльовци

Касано: Сегашните футболисти са лигльовци

Провокативният италиански нападател Антонио Касано се изказа по свой типичен начин за състоянието на футбола в момента и сегашните футболисти в Серия “А”. Фантантонио сложи окончателно край на кариерата си вчера, а преди това даде интервю, в което сподели своите виждания за състоянието на италианския футбол.

"Футболът през 99-та бе най-добрият. Сега всички са лигльовци. Оставете настрана Ювентус и Игуаин, който сега играе за Милан. Искам да ми намерете един шампион. Фабио Капело е най-добрият треньор, с когото съм работил, а Галиани е най-добрият спортен директор в Серия “А” през последните години. Тоти е най-добрият италиански футболист заедно с Баджо и Малдини. Най-слабият треньор, с когото съм работил? Бих казал Андреа Страмачони”, започна Касано в интервю за "Le Iene Show”.

"В момента Ювентус безспорно е най-добрият отбор в Италия и един от най-стабилните клубове в Европа. Ювентус не е за мен. Ако подпиша с тях, на третия ден ще си тръгна. Първо ще подпиша, после ще проведа една тренировка, а след това ще разтрогна”, коментира още нападателят.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти