Двама нови започнаха подготовка с националния отбор

Двама нови започнаха подготовка с националния отбор

Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен Константинов е повикал двама нови играчи, които да се включат към подготовката на държавния ни тим за предстоящото световно първенство в България и Италия от 9 до 21 септември.

Вчера националите се събраха в София за първи лагер след края на Лигата на нациите, а към групата се присъединиха разпределителят Иван Станев, който от новия сезон ще играе за Хебър (Пазарджик) и диагоналът Данаил Милушев, който се завърна в родния Черно море (Варна).

Трансферни бомби във Варна! Черно море привлече национал и пожарникар

Още не е съвсем ясно какво точно е състоянието на контузените Николай Николов, Теодор Тодоров и Георги Братоев и дали те ще могат да тренират на пълни обороти и да играят на Мондиал 2018.

Същинската част на подготовката на волейболните ни национали започва на 23 юли. Тогава националите ще се качат на лагер на високопланинската база Белмекен, където ще тренират до 11 август.

39 Открита тренировка на националите по волейбол

След това избраниците на Пламен Константинов заминават за Варна, където ще тренират почти цял месец до старта на Световното.

Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички