Старокин: Започвам да си мисля, че над Левски тегне прокоба

Българският защитник Орлин Старокин сподели мнението си за случващото се в Левски и българския футбол в днешното си участие в SportalTV. Опитният бранител е на мнение, че Лудогорец е най-стойностният отбор в Първа лига, а над Левски тегне прокоба, като доказателството е загубеният финал за Купата на България от Славия.

"Искрено се надявам съвсем скоро да имам нов отбор. Досега се подготвях на индивидуален режим. От днес ще започна да поддържам форма с отбора на Царско село. Искам да благодаря на президента на отбора и на треньора за възможността. Ако няма добро предложение за мен от чужбина, ще разговаряме с ръководството на Царско село. За мен приоритет е трансфер в чужбина. Винаги правя сметка за представянето си след всеки мач. Изпълнихме целта Витоша да остане в Първа лига. Беше тежко, защото претърпяхме много загуби, но такъв е форматът. Беше пределно ясно, че няма как да избегнем баража с актива от точки, който имахме през Нова година. Нямал съм конфликт с Костадин Ангелов. Успя да спаси отбора, което е радващо”, коментира престоя си във Витоша (Бистрица) опитният футболист.

"Лудогорец е най-стойностният отбор в нашето първенство. Правят много добри трансфери. Левски и ЦСКА трябва да изградят основа, а след това да надграждат, за да достигнат Лудогорец. Целта на Левски беше да спечелят Купата на България и да бъдат в тройката. Почвам да се замислям, че има прокоба над Левски. За един сезон изпуснах и Купата, и титлата с Левски. Липсва сърцето и душата, както пеят феновете на отбора. За мен Георги Петков е много добър вратар и професионалист. Както Делио Роси има толкова голям кредит на доверие, така и българските треньори трябва да получават такова доверие. Ако треньор на Левски беше българин, досега щяхме да сме го забравили”, коментира Старокин.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти