Гледай на живо

Winbet снукър лига

Стефан Велков призна за интерес от водещи холандски отбори

Стефан Велков призна за интерес от водещи холандски отбори

Футболистът на холандския Ден Бош Стефан Велков разкри в интервю за Канал 3, че към него има интерес от водещи отбори в ниската земя. Бившият играч на Славия е титуляр за новия си клуб и има 12 мача и 2 гола от началото на сезона като Ден Бош е лидер в холандската втора дивизия.

"Когато ми казаха за такъв интерес, аз първоначално бях много изненадан, но още преди четири месеца знаех, че най-вероятно така ще стане. Играя ли добре, справям ли се добре, адаптирам ли се, то е неминуемо. Когато вкарваш голове и си постоянен в изявите си, отборите те гледат. Холандия е перфектната сцена да те забележат - местни тимове или такива от друга държава. Това е нещо неминуемо. След края на сезона ще се види", заяви защитникът.

Стефан Велков разкри защо според него Георги Петков трябва да стане футболист номер едно на България за 2018-та година.

"Обективно или субективно, за мен Георги Петков трябва да стане Футболист на годината. Предвид това, че толкова години сме били съотборници, знам футболните му качества и приносът му през тази година за Славия и националния отбор. Каквото и да си говорим той спечели Купата на България и имаше страхотен принос за това. Той държи едно ниво, което малко играчи успяват да задържат през годините. Приносът му за Славия е значим, а и е страхотен лидер на терена", коментира централният защитник.

Последвайте канала ни в

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти