Гледай на живо

Контролна среща: Арда - Вендсисел 0:1

Владо Николов: Целим се в титлата и Купата на България (видео)

Президентът и старши треньор на ВК Левски Владимир Николов даде специално интервю пред Sportal.bg и Sportal TV, в което сподели очакванията си за новия сезон в Суперлигата и при подрастващите.

36 Вижте как върви строежът на новата зала на волейболния Левски

"Подготовката върви нормално Левски е готов със селекцията, запазихме почти целия състав от миналия сезон. Ще заложим на повечето волейболисти, които и през миналия сезон бяха в отбора. Трифон Лапков го готвим да играе на поста на диагонал на разпределителя. Имаме и някои нови попълнения, повечето, от които от юношеския ни отбор. Целим се в титлата и Купата на България. Вярно е, че съставите на Хебър и Нефтохимик направиха мащабни селекции, но смятаме, че може да сме равностойни с тях. Не смятаме да привличаме нови волейболисти, освен ако нещо непредвидено не го наложи", коментира Владо Николов специално

пред Sportal.bg

.

36 Вижте как върви строежът на новата зала на волейболния Левски

"Смятам, че Андреа Буратини е един изключителен специалист и дава една доста добра добавена стойност на всичко, което правим в клуба. Хората, които работят с него, са напреднали доста, видимо е. Надявам се, че тази година резултатите на юношите старша възраст ще бъдат по-добри. Независимо че ще бъдат водени от Андрей Жеков на мачовете, по-голяма част от тренировките ще бъдат водени от Андреа. Надяваме се с тази симбиоза между Андрей Жеков и Андреа Буратини да спечелим най-накрая тази титла, която ни е важна и ни липсва", каза още треньорът на "сините".

Още от Волейбол

Виж всички