Почетино: Сезон без трофей ще е неуспешен

Почетино: Сезон без трофей ще е неуспешен

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че през тази година очаква неговия тим да спечели трофей. В изказване за "Скай Спортс" аржентинецът, който многократно през години е защитавал тезата, че неговия тим е достатъчно успешен и без да спечели реално отличие, заяви, че липсата на отличие в края на сезона той ще чувства като неуспешна кампания за "шпорите".

"Преди няколко дни някой ме попита какво очаквам от този сезон. Личната ми цел е да бъде спечелен трофей. Това не значи, че ако не се случи, тимът е имал неуспешен сезон, или че е задължително. Това не важи за целият отбор, но за мен лично още един сезон без отличие ще е неуспешен сезон", заяви Почетино.

 

Лондонският тим започна с победа като домакин с 3:1 над Астън Вила в първия кръг от сезона, но тази вечер предстои първото голямо изпитание, а именно гостуване на шампиона Манчестър Сити от 19:30.

<iframe src="https://oms.viuclips.net/player/PopUpIframe/fUHYYGGTOZ?iframe=popup&u=" scrolling="no" frameborder="0" width="630" height="390" allowfullscreen></iframe>

Още от Футбол свят

Виж всички