В Зоря объркаха превода, набедиха треньора на ЦСКА-София за скандалджия

В Зоря объркаха превода, набедиха треньора на ЦСКА-София за скандалджия

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович през целия мач срещу Зоря (Луганск) не е спрял да ругае собствените си играчи. Поне това се твърди на официалния сайт на украинците, които са публикували пресконференцията на своя треньор Виктор Скрипник след вчерашния двубой в София, завършил 1:1.

На нея български журналист попита Скрипник следното: “По принцип треньорите хвалят своите футболисти, но вие от какво сте недоволен?”. На това треньорът отговаря:“Всеки отбор иска да играе футбол още по-добре. Ние не правим изключение. Разбира се, има грешки. При гола на противника имахме 6-7 човека в наказателното поле срещу само двама в червено, но получихме гол. Това ме ядоса. Трябва да подобрим играта в отбрана. Но ние не се отказахме, потърсихме шансовете си и нашите усилия донесоха дузпа, която реализирахме”.

В сайта на Зоря обаче питането е преведено неправилно и там пише следното: “Треньорът на съперника през цялото време ругаеше своите футболисти…”

Именно по този начин е представено интервюто и в част от местните медии, които са се позовали на официалния сайт на Зоря.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти