Замесват Куртоа в афера с омъжена съседка

Замесват Куртоа в афера с омъжена съседка
Белгийският вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа беше замесен в сексуална афера с омъжена съседка от таблоидите на Острова.
Случката е от времето, когато Куртоа беше част от лондонския Челси. Според публикация в "Дейли Стар", базирана на разказа на приятел на бившата съседка на Куртоа Елза Айзък, двамата са имали множество сексуални контакти, в резултат на които на бял свят през септември 2017 година се появило и дете, което тя кръстила Енцо.
По време на връзката им, Куртоа е живеел в съседства с тогавашната си приятелка Марта Домингес, която вече била бременна от него. Елза, която има общо четири деца, не одобрявала поведението на Куртоа, но въпреки това се срещала с него, като двамата прекарвали нощите преди мачове в хотела, където играчите на Челси се настанявали.
След като тя казала на Куртоа, че е бременна, той се опитал да я уговори да направи аборт, но тя решила да запази детето и в момента настоява белгиецът да признае бащинството. В крайна сметка през 2018 година Куртоа се мести от Лондон, след като преминава в Реал. Самата Елза пък се развежда със съпруга си банкер. Тя не е първата жена, която твърди, че е имала афера с Куртоа. "Дейли Стар" изброява най-популярните му завоевания на нежния фронт.
Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички