Божинов: Много хора ме коментират, а те къде са играли? (видео)

Президентът на Арда, легенди и действащи играчи играят в турнира "Надежда за Криси"
Президентът на Арда, легенди и действащи играчи играят в турнира "Надежда за Криси"

Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир "Надежда за Криси". Инициативата е в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Кристиян Йорданов Николов. Опитният нападател говори по всички най-интересни теми в българския футбол. Той не пропусна и да пожелае на всички млади футболисти да играят в тимовете, в които са били той, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.

"Надявам се да има повече такива каузи в България. Нашата държава има нужда от такива неща. Искам да поздравя всички, които са част от това днес", започна Божинов.

"Мое бе желанието да си тръгна от Ботев (Враца). Не виждах развитие. Миналата година беше таван. Миналата година показах 1000 процента от себе си в отбора. Успехите няма да се повторят дълго време там", добави още той.

106 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца)

"Аз съм много добър приятел с Ники Митов, но това не означава, че ще ходя в Хебър", коментира нападателят.

"Кажете ми друг българин, който е играл в такива отбори в България? Пожелавам на всички момчета да играят, където са били Бербатов, Мартин, Стилиян и аз. Вчера Партизан продаде бранител за 10 милиона евро на Монако, а къде играят нашите футболисти? Ние не можем да продадем Стаси Иванов, който е водещ футболист и играе в Левски. В Лудогорец няма един българин. Венци Стефанов продава играчи, но не на това ниво, което гледаме в Сърбия и другите страни", анализира Божинов.

"Искам да благодаря на Борислав Михайлов. Уникален човек, уникален мъжкар. Той направи много неща за българския футбол", завърши нападателят.

 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти