Биспинг: Серони има много добър шанс да победи Макгрегър

Биспинг: Серони има много добър шанс да победи Макгрегър

Бившият шампион в средната категория на UFC - Майкъл Биспинг не се притеснява да постави “Каубоя” Серони като фаворит в идния му двубой срещу Конър Макгрегър. Сблъсъкът на двамата именити бойци е предвиден да се състои на 18 януари в Лас Вегас. Това ще бъде първият двубой на Макгрегър откакто загуби чрез събмишън от Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018 година.

По време на издание на неговия подкаст, британецът каза, че според него Макгрегър е избрал Серони за съперник, като другите му варианти са били Джъстин Гейджи и Тони Фъргюсън, но това може да му изиграе лоша шега.

„Той не предизвиква Джъстин Гейджи, не иска и да се бие срещу Тони Фъргюсън, но е съгласен да се бие с човека, който беше нокаутиран в последните си два двубоя. Но аз си мисля, че Доналд има голям шанс да го победи. И за двамата ще бъде труден двубой." разказва Биспинг, според когото Серони винаги намира начин да се върне в боя, когато “гърбът му е опрян до стената”.

„Серони е от типа хора, които точно когато мислиш, че вече не е за тази работа, се завръща с гръм. Преди имаше два или три мача поредни загуби, тогава той получи двубой срещу Александър Ернандес и аз си помислих: „Край. Той е дотук.“. “Каубоя” излезе в клетката и изглеждаше сензационен. После дойде битката срещу Ал Якуинта и тогава си помислих, че отново всичко приключва. Казах си, че Ал ще го победи. Той има страхотни умения по бокс, отлични тейкдауни, добро кардио, страхотен отбор. А в боя Серони беше през цялото време една крачка напред. Така че Доналд е един от онези бойци, които могат да победят всеки в даден ден. " завърши анализа си Майкъл Биспинг.


Как ще протече този сблъсък според вас, фенове? Кой от двамата има по-голям шанс да достигне победата на 18 януари?

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти