Според Холоуей, той и Макгрегър ще се бият отново някой ден

Според Холоуей, той и Макгрегър ще се бият отново някой ден

Макс Холоуей чувства, че реваншът с Конър Макгрегър е неизбежен.

Холоуей и Макгрегър имат интересна история помежду си. Двамата състезатели се изправиха един срещу друг в Октагона преди да станат огромните разпознаваеми имена, познати на милиони. Макгрегър отмъкна победата с единодушно съдийско решение през 2013 година и продължи да побеждава, което го превърна в шампион на две дивизии. Макс Холоуей завоюва титлата в категория “перо” и все още има правото да се нарича “крал” на категорията до 66 килограма. Той ще защитава златото си срещу Алекс Волконовски в UFC 245 на 14 декември.

Ирландската суперзвезда ще се завърне в действие на 18 януари срещу Доналд Серони. В реч пред журналисти по време на медиен обяд Холоуей каза, че реваншът с Макгрегър не е невъзможен.

„Ако Конър се върне и иска да бъде това, което беше преди няколко години, когато беше най-успешния боец в света, тогава съм сигурен, че ще се сблъскаме” каза Холоуей.

Въпреки коментарите за хипотетичен бой срещу Конър, Макс не пренебрегва голямата задача, която има пред себе си скоро.

“Сега най-важното нещо е Алекс. Ако възможността се представи, аз няма да се откажа от нея. Искам да бъда един от най-великите в тази епоха на спорта. Докато съм жив и докато се бия, искам хората да говорят: „О, Холоуей е един от най-великите бойци на своето време.“ Това е, което искам да правя. Първо трябва да победя Алекс. Не мога да пренебрегна този човек. Виждате какво се случва, когато някой забрави за задачата пред себе си и гледа много напред в бъдещето.” завърши шампиона.

Мислите ли, че ще се състои реванш от битката на Конър и Макс, фенове?

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти