Гейджи: Не мога да позволя на Хабиб да се оттегли непобеден

Гейджи: Не мога да позволя на Хабиб да се оттегли непобеден

Бившият шампион в лека категория на WSOF, Джъстин Гейджи беше непобеден преди да се присъедини към UFC. Той дебютира преди 2 години и впечатли със стила си. Гейджи спечели първата си битка, а след нея последваха две поредни загуби от Еди Алварез и Дъстин Пойре. Доста хора отписваха Гейджи, но той се завърна и в рамките на 1 година записа 3 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той е с рекорд 4-2 в UFC и печели 7 бонуси в тези битки. Джъстин е сред най-вълнуващите бойци и се цели в битка за титлата. Гейджи иска да се тества срещу непобеденият шампион Хабиб Нурмагомедов и споделя, че не иска да го пусне да си тръгне непобеден. Гейджи е на една победа от мач за титлата и това е неговата цел:


"Мисля, че Хабиб ще победи Тони. Не знам какво ще се случи в битката. Тони може да лежи на земята и да вкарва лакти. Хабиб ще направи това, което винаги прави. Искам да видя дали джиу-джитсуто на Тони ще е фактор в срещата. Искам да видя и дали Тони ще има желание да се бие, когато е на земята. Опитвам се да си изкарам битка с Хабиб, защото той публично говори, че няма много битки пред себе си и искам да го спипам, преди да се оттегли.

Не мога да му позволя да се оттегли непобеден, без поне да го тествам. Искам да тествам и себе си. Смятам, че съм сред най-добрите в категорията и притежавам различни неща, с които той не се е сблъсквал. Имам доста сила в ръцете и краката. Много съм атлетичен и се боря от дълго време, както и той. Аз съм се борил толкова дълго, колкото и той се е борил. Опитвам се да си изкарам такава среща."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички