Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16) 1:2 (ПОЧИВКА)

Звездата на Царско село: Искам да бъда шампион, но това не е сигнал към големите клубове

Голямата звезда на Царско село Родни Антуи бе гост в студиото на Sportal TV. Атакуващият футболист заяви пред "Oт дузпа в тъч", че иска да бъде шампион, но това не е сигнал към грандовете на българския футбол.

49 Царско село - Черно море

"Моето първо впечатление е, че нивото е добро в България. Играе се доста твърдо и бързо. Моят избор беше да дойда тук. Говорих с президента, говорих и с треньора, който ме убеди да подпиша с Царско село", започна атакуващият футболист пред

Sportal.bg

.

"Искам да бъда шампион. Тове не е сигнал към големите клубове в България. Целта пред отбора е да останем в шампионата. Ние имаме много добри играчи. Не се чувствам като звезда. Чувствам се важна част от отбора, но аз съм като всеки един от другите футболисти в Царско село", добави още той.
67 Царско село - Ботев (Враца)

"Мисля си, че Лудогорец ще стане шампион за девети път. Те имат добри играчи, солиден отбор. ЦСКА също е добър състав. Един от тези отбори ще спечели титлата", анализира Антуи.

"В Холандия се играе повече в атака с много задържане на топката, а в България се играе повече с дълги топки. Това е основната разлика между двете първенства", завърши холандският футболист.

Още от БГ Футбол

Виж всички