Едмонд Назарян отпразнува европейската титла

Едмонд Назарян отпразнува европейската титла

Едмонд Назарян отпразнува златния медал от Европейското по борба в Рим с чалга купон в Студентски град. 18-годишният талант и прочутият му баща Армен Назарян събраха отбора и се забавляваха в известен столичен клуб. Интересът към нашумелия в последните дни младеж никак не беше малък, издадоха сервитьорките от ВИП зоната на заведението пред "България Днес".

Лавина от салфетки заливаше Едмонд през голяма част от вечерта, докато младият арменец танцуваше на най-актуалните чалга хитове. Оркестърът му свири дълго време на уше и дори му позволи да подрънка с палките по малките барабанчета.
Европейският шампион изглеждаше наистина щастлив, като беше в компанията на свои приятели. Таткото Армен беше доста по-кротък в забавлението, а в един момент дори остави младите да се забавляват, а той се отдаде на заслужена почивка.

Купонът продължи до ранни зори, а Едмонд не близна и капка алкохол през цялата нощ. “Може да е европейски шампион, но трябва да спазва желязна дисциплина и да продължава усърдно с тренировките”, това е веруюто, което баща му почти всеки ден му казва, откакто се завръщат от първенството в Рим.

Още от Булевард

Виж всички