Даниел Александров: Удовлетворен съм, но и разочарован

Даниел Александров остана със сребърен медал в категория до 80 килограма в класическия стил на европейското първенство по борба в Рим. 28-годишният борец постигна най-голямото постижение в кариерата си досега, а при прибирането си в България заяви, че едновременно е удовлетворен и разочарован.

40 Едмонд Назарян и Даниел Александров се завърнаха в България

“Нямам търпение да се прибера вкъщи и да прегърна дъщеричката си. Знам, че само това ще ме успокои. Всичко, което правех на тепиха го правех с желание, със сърце, заради нея беше всичко”, бяха първите думи на Александров.

“Удовлетворен съм, но съм и разочарован. Не можах да се подготвя много добре функционално. Не бях така, както знам, че мога да бъда. Почвам да преследвам мечтата си от утре, която е квота за Олимпиадата”, добави Скейтъра и подчерта, че се надява да стори това още на първата квалификация, която ще се проведе в Унгария.

 

40 Едмонд Назарян и Даниел Александров се завърнаха в България

 

“Среброто е кръв, пот и лишения. Много. Далече от семейството, от приятелите, от близките. Килограми, режими. Като мине малко време, чак тогава го оценяваш. Като върна лентата назад съм мечтал само да отида на финал. Апетитът идва с яденето. Исках да стана европейски шампион. Не ми се получи, но се надявам този отгоре да има друго мнение за мен за бъдещето”, обобщи той.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти