Джошуа рапира, а фен предлага това да е песента, с която да излезе в мача с Кобрата (видео)

Джошуа рапира, а фен предлага това да е песента, с която да излезе в мача с Кобрата (видео)

В разгара на преговорите между щабовете на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, британската боксова звезда събдна една своя детска мечта. Ей Джей показа, че може да забавлява публиката не само на ринга, след като се качи на сцената Garade Nation в Лондон и рапира с групата So Solid Crew. Въпреки натоварения си график, Ей Джей намери време за разпускане и хвана микрофона, за да реди рими на песента 21 Seconds.

След като бе представен от Лиса Мафия, Джошуа зае централно място на сцената, за да изпълни своята част. Феновете в публиката и VIP гостите очевидно бяха впечатлени от изпълнението му, защото “задръстиха” с коментари “Туитър” профила на Garage Nation.

Някои дори дадоха предложение това да е песента, на която Джошуа да излезе на ринга в следващия си мач. А друг добави: “Имам чувството, че е бил рапър в предишния си живот.”

30-годишният Антъни Джошуа се подготвя за бой с Кубрат Пулев, който е претендент за титлата му на IBF. Британецът иска да зарадва сънародниците си и настоява двубоят да е във Великобритания, но Пулев предпочита да е на неутрална територия.

“Виждам, че много се притесняваш да се биеш далеч от дома и си абсолютно прав да бъдеш притеснен, хаха! Но бъди сигурен, ако е необходимо, аз съм готов да дойда в Лондон и да те пребия пред собствените ти фенове! Дотогава кажете на господин Хърн да не изпреварва събитията, все още нямаме сделка“, написа Кобрата в обръщение към Джошуа преди дни.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти