Годеж по време на пандемия

Годеж по време на пандемия

Годеж по време на пандемия. В далечна страна. Под карантина. Филмовият сценарий беше превърнат в реалност от футболиста Мартин Тошев. Сензацията в казахстанското първенство сюрпризира своята любима Надя с романтично предложение. Красавицата прие без колебание, а близките и приятелите на бъдещото семейство очакват с нетърпение дата за сватбата.

„Най-щастливият ден в живота ми беше онзи, в който те срещнах и се влюбих в теб. Оказа се, че най-щастливият ми ден бе, когато пожела да останеш с мен завинаги - отправи любовно послание Надя часове след падането на колене пред нея. - Момент, който ти, Мартин Тошев, направи по най-съвършения начин. Въпреки изолацията. Въпреки че прекарваме по 24 часа заедно. Благодаря ти, че избра точно този момент и мен. Обичам те!“

Преди няколко дни острието на Жетису навърши 30 години. Талантът от село Крупник се превърна в една от приятните изненади на местния шампионат. Тошев се присъедини към отбора по средата на миналия сезон и бързо се превърна в лидер. До момента българинът има 10 гола в 16 мача. Близостта на Надя му се отразява положително, а футболистът не крие влиянието на своята възлюбена.

„Животът е прекрасен благодарение на теб - споделя Мартин. - Благодарение на твоята обич, загриженост и отдаденост. Правиш трудните неща да са ми лесни, а невъзможните - възможни. Защото в твоите очи имам целия свят. Благодаря ти за всичко това, което си. А ти си ми всичко. Обичам те.“

Надя Кузева работи в Държавен фонд „Земеделие“, а преди това е била служителка в Министерството на спорта.

Мартин Тошев е юноша на ЦСКА. Той е играл в Черноморец (Бургас), Славия, Септември (Симитли), Пирин (Благоевград), Септември (Сф), Ерцгебирге (Гер), Аален (Гер) и Ал Ахед (Лив). Голмайсторът има мачове и за юношеския национален отбор.


“България Днес”

Още от Булевард

Виж всички