Гледай на живо

Евро 2024: Дания 0:0 Англия

Стойчо Стоев: Жалко за Арда

Стойчо Стоев: Жалко за Арда
Изненадващ фаворит за Арда, лансират още Кокала и Янев
Изненадващ фаворит за Арда, лансират още Кокала и Янев

Бившият треньор на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев коментира промените в клуба. Новакът в елита се раздели с наставника Стамен Белчев, а чужденците в състава бяха освободени.

"Явно в Арда се редуцират финансовите средства, които да момента са се влагали. След този бум всеки ден сигурно се губят пари от собствениците, които издържат клубовете. Все пак там се наливат много средства. Губят се и от там се започва това редуциране на бюджета. Жалко е, защото за мен Арда бе добър полъх в българския футбол. Тимът играеше добре и резонно се намира в средата на класирането, което за новак в елита и за първи път играещ на такова високо ниво, е съвсем прилично", каза Стоев пред "Тема Спорт".
"Никой не е разговарял с мен за треньорския пост в Арда. На този етап, в интерес на ситината, почти не мисля за футбол (смее се). Трябва да успеем да преодолеем този вирус и има време да се мисли за работа. На този етап футболът въобще не ми е приоритет. Поне засега, след време със сигурност, но сега - не", добави специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички