Руди Гобер е получавал смъртни заплахи след положителния му тест за COVID-19

Руди Гобер е получавал смъртни заплахи след положителния му тест за COVID-19

"Получавах смъртни заплахи" - това ужасно разкритие е направил центърът на Юта Руди Гобер, заради когото сезонът в НБА бе спрян до второ нареждане. Заплахите са дошли след положителната му проба за коронавирус, която стана известна на 12 март.

Ерик Уолдън от "The Salt Lake Tribune" се е свързал с френския център за интервю, в което Гобер коментира още решението на Адам Силвър да спре сезона и отношенията му с Донован Мичъл. Но най-шокиращо от всичко е признанието за смъртните заплахи, които са породени от неочакваното спиране на сезона в НБА.

"Адам Силвър свърши страхотна работа като спря сезона до второ нареждане. Имах много неща върху главата си, но смятам, че това решение вероятно спаси хиляди животи", коментира още Гобер.

Гобер и Мичъл са заровили томахавките в името на Юта
Гобер и Мичъл са заровили томахавките в името на Юта

Френският национал бе критикуван за действията си преди да стане ясно, че е заразен. Гобер целенасочено опипа микрофоните в стаята за интервюта след тренировка на Джаз преди да стане ясно, че е хванал вируса, а след това съотборникът му Донован Мичъл също бе заразен. Хубавата новина е, че и двамата вече са излекувани.

Следвай ни:

Още от Баскетбол

Виж всички