ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Бивш играч от НБА: За 4 години никога не видях Коби някъде извън тренировъчната зала

Бивш играч от НБА: За 4 години никога не видях Коби някъде извън тренировъчната зала

Бившият играч на Лос Анджелис Клипърс Куентин Ричардсън сподели интересни думи за великия Коби Брайънт. Ричардсън каза кое е направило легендата на Лейкърс огромната икона, която е в момента за играта.

"Разликата с Коби бе, че той излезе на сцената и направи точно това, за което говореше. Колкото и да беше трудно, той бе отдаден. Бе един от малцината, които наистина направиха това, което смятаха да направят", споделя Ричардсън.

"Коби бе единственият човек, на когото вярвах на всяка една дума. Знаех, че той е фокусиран на тема баскетбол. Нали знаете, че когато някой ви каже, че тренира по четири пъти на ден, вие не му вярвате. Обаче, когато Коби кажеше това нещо, ти започваш да го разпитваш: "Окей, защо го направи? Знам, че си маниакален по отношение на това, така че знам, че наистина си го направил. Какво направи?", добавя бившият играч на ЛА Клипърс, Финикс, Ню Йорк, Маями и Орландо.

Невероятната страст към играта на Коби е продиктувана е от часовете, прекарани в залата. А според Ричардсън, те са били безумно много.

"В първите си четири години от кариерата живеех в Лос Анджелис. Никога не видях Коби Брайънт някъде извън тренировъчната зала. Никога. Нито веднъж... Ето защо, когато играеш срещу него на паркета, сякаш си в трето лице. Не чувстваш тялото си, казваш си "Какво ще направи този пич?". Той наистина можеше да прави всичко на полето. Виждали сте видеоклипове, на които стреля с лява ръка заради травма в дясната. И вкарва. Истински изстрел от игра. И ти стоиш и си казваш "Какво?", казва още 39-годишният бивш баскетболист.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти