Даниел Кормие казва, че ако Стипе Миочич се бие с него отново, не го чака нищо хубаво

Даниел Кормие казва, че ако Стипе Миочич се бие с него отново, не го чака нищо хубаво

Даниел Кормие вярва, че Стипе Миочич ще има много проблеми, ако те се състезават един срещу друг за трети път. Двамата бойци имат по една победа в двете схватки, които разиграха за публиката на UFC. Кормие нокаутира Миочич още през юли 2018 година, за да завоюва титлата на UFC в тежка категория. Миочич си възвърна златото с победа чрез TKO в реванша през август 2019 година. Мнозина смятат, че UFC ще оформят “трилогия” и самият Миочич заяви преди пандемията от корона вирус, че е вероятно това да се случи през лятото.

Кормие даде интервю за репортери на ESPN, в което бившият шампион в полу-тежка и тежка категория на UFC каза, че щом Миочич види как той се подготвя за реванша им, ще осъзнае опасността, в която се намира.

„Той не иска да се бие с мен, може би не иска да говори за това. Все пак му нанасях тежки удари по главата в продължение на 20 минути. И аз не бих искал да се бия срещу себе си. Какво ще стане когато разбере, че няма да може да атакува тялото ми както във втория мач?" - продължи той. "Би било много страшно за него да се замисли, че когато съм здрав и коригирам тази малка грешка в защитата си, той ще има ужасно много проблеми.”

На кого бихте заложили, ако Дейна Уайт успее да сформира третото издание на тази схватка, фенове?

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти