Чарлз Баркли: Коби Брайънт е най-близкото до Майкъл Джордан, което съм виждал

Чарлз Баркли: Коби Брайънт е най-близкото до Майкъл Джордан, което съм виждал
Легендата Чарлз Баркли заяви, че Коби Брайънт е най-добрият играч в историята на НБА след Майкъл Джордан. Колоритният Баркли се включи в предаването Get Up и бе попитан какво си спомня от моментите, в които се е изправял на игрището срещу младия Брайънт.
"Смятам, че Майкъл (Джордан) е най-великият от играчите, които съм виждал и срещу които съм играл. Но Коби Брайънт е най-близкото до него, което съм виждал, казвал съм го и преди. Не съм играл с Карийм (Абдул-Джабар), Уилт (Чембърлейн), Бил Ръсел или ЛеБрон (Джеймс), но ви казвам: Коби Брайънт е най-добрият играч, който съм виждал, с изключение на Майкъл Джордан", изрази мнението си Баркли.
Чарлз Баркли се размина с коронавируса
Чарлз Баркли се размина с коронавируса

"Без да обиждам Кевин МакХейл, но Тим Дънкан е най-доброто тежко крило за всимчки времена. Кевин МакХейл е най-добрият (на този пост - б.р.), срещу когото съм играл, но ви казвам това: Кевин Гарнет е един от любимите ми играчи. Не съм виждал друг играч, който да играе с такава отдаденост във всеки мач, колкото Кевин Гарнет, с изключение на Ръсел Уестбрук. Има много велики играчи, много членове на Залата на славата, но Кевин Гарнет и Ръсел Уестбрук, който един ден ще бъде приет в Залата на славата, са двамата най-здраво трудещи се играчи, които съм виждал или срещу които съм играл", сподели още 57-годишният Баркли.

Още от Баскетбол

Виж всички