Гергана Топалова показа как поддържа форма у дома

Гергана Топалова показа как поддържа форма у дома

Гергана Топалова е поредният участник в кампанията на Българска федерация по тенис "Вкъщи с българските тенис звезди" с послание "Обичаме тениса, можем и у дома". След като вчера ви представихме партньорката й на двойки в националния отбор на България за "Фед Къп" Петя Аршинкова, днес Гери ни допуска у дома си.

Топалова в момента е в Пловдив, чете книги, гледа филми и сериали, а също така се учи да готви. Като професионален спортист обаче тренировките не спират дори в период на изолация. Гери се опитва да поддържа форма с упражнения вкъщи и се надява колкото е възможно по-скоро да може отново да е на корта, да има мачове и турнири.

Кои са най-важните упражнения, които прави с много повторения, може да видите в специалното видео, което Гергана Топалова засне за кампанията на Българска федерация по тенис "Вкъщи с българските тенис звезди" с послание "Обичаме тениса, можем и у дома".

Припомняме, че Гергана Топалова и Петя Аршинкова играха финали на турнирите на твърди и на червени кортове в Монастир (Тунис) с награден фонд 15 хиляди долара, след като бяха част от националния ни отбор, който запази мястото си в група I на зона Европа/Африка на "Фед Къп".

Още от Тенис

Виж всички