Гледай на живо

"Block Out" с европейските шампионки по волейбол

Рейна: Мисля, че бях заразен с COVID-19, но никой не ми направи тест

Рейна: Мисля, че бях заразен с COVID-19, но никой не ми направи тест

Стражът на Астън Вила Хосе Рейна е на мнение, че е бил заразен с COVID-19, но така и не се е подложил на тест, защото според него във Великобритания се изследват само по-тежките случаи. Информацията е доста странна, като се има предвид, че досега е известно за няколко клуба, които тестваха всичките си играчи след проява на първи симптоми, отговарящи на тези при зараза с коронавирус. 

"През миналата седмица имах всички симптоми на коронавирус. Бяха трудни дни. Взех всички предпазни мерки, за да не заразя тези, които живеят с мен. Тук, в Англия, тестове се правят само ако си много зле. След като говорих с лекарите, разбрах, че имам всички симптоми, но няма никакво официално потвърждение, че съм бил болен от COVID-19. Сега съм добре, но беше много тежко. Сякаш ме беше прегазил камион. 

Ние, футболистите, сме привилегировани. Лесно е да останеш в изолация в къщите, в които живеем. Хората, които имат топки, са тези, които живеят с три деца в апартаменти от 70 кв.м. Те са истинските герои", заяви капитанът на Астън Вила пред испанското радио Cadena Cope.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички