Гледай на живо

Меле между фенове и минимален успех за Локо (София) белязаха завръщането на столичното дерби със Славия - на живо от ст. "Васил Левски"

Болоня отпрати Михайлович, за да го предпази от COVID-19

Болоня отпрати Михайлович, за да го предпази от COVID-19

Медицинският щаб на Болоня е отпратил наставника на тима Синиша Михайлович от града с цел предпазване на здравето му. Както е известно, специалистът се възстановява от левкемия, заради което коронавирусът е прекалено опасен за него.

Миналата година Михайлович премина през химиотерапия заради коварната година, като дори му беше трансплантиран костен мозък. По този начин имунната му система е много отслабена, заради което рискът при заразяване с вируса нараства драстично. Именно Емилия-Романя е една от трите най-засегнати от COVID-19 области в Италия заедно с Ломбардия и Венето. Така специалистът е бил принуден да се прибере в дома си в Рим, където е със семейството си.

"Почти се наложи да принудим треньора да се върне в Рим, за да бъде със семейството си, тъй като той искаше да остане тук заради любовта си към клуба. Той е в по-голяма безопасност в Рим. По-важното е да не прихване това, защото, честно казано, нямаме частни случаи на хора с вируса, които имат неговите проблеми", коментира фитнес треньорът на отбора Масимилиано Маркези пред E-TV.

Още от Футбол свят

Виж всички