GLORY отложиха 2 от своите събития

GLORY отложиха 2 от своите събития

Като водеща в света бойна организация, която провежда събития в световен мащаб през цялата година, GLORY следи отблизо неотдавнашното избухване на коронавирус (COVID-19) в световен мащаб. Тази седмица няколко национални правителства обявиха мерки за борба с разпространението на вируса. Белгия е забранила вътрешните събрания на повече от 1000 души, а Съединените щати са въвели мораториум върху пътуванията до и от САЩ от повечето страни в Европейския съюз.

В светлината на това от GLORY отлагат следващите си две събития: GLORY 76 ANTWERP, което трябваше да се проведе в Антверпен, Белгия на 28 март, и GLORY 77 MIAMI, насрочено за 30 май. Нови дати и за двете отложени събития ще бъдат обявени в близко бъдеще. Ето какво сподели изпълнителният директор на GLORY Маршал Зелазник за случая:

Здравето и безопасността на нашите фенове, спортисти, персонал и широката общественост са от първостепенно значение. Феновете, които притежават билети ще имат местата си запазени за разсроченото събитие, но ако не успеят да присъстват на насрочената дата, им се дава възможност да получат възстановяване или стойността на билета им да се използва като кредит към бъдещо събитие на GLORY. 

В момента събитието на GLORY, насрочено за 20 юни в Ротердам, Холандия, все още не е засегнато, но GLORY продължава да следи отблизо ситуацията и ще уведомят феновете за всички промени, ако това стане необходимо.

Следвай ни:

Още от Бойни спортове

Виж всички