Един впечатляващ нов проект на българското тунинг студио Vilner

Един впечатляващ нов проект на българското тунинг студио Vilner
B българското студио за тунинг идват най-различни проекти и както самият Атанас Вилнер казва, няма два еднакви. "Но винаги ще познаете, че са наши. Като този Discovery".

Историята на този SUV започва с кратък телефонен разговор между клиента и Атанас. Автомобилът пристига само след няколко дни в студиото и работата започва. Когато собственикът на автомобила идва в ателието, той все още няма ясна концепция за проекта: "Искам промяна, но не от онези, които после се чудиш дали ти харесват или не. Искам нещо малко, но забележимо различно. Искам да си личи, че си я правил ти - доверявам ти се изцяло.” Последните думи отекват - все пак това е и причината всички клиенти на Атанас Вилнер да избират именно него пред останалите ателиета - доверяват му се. А доверието е всичко - не просто искаш различен автомобил, искаш Vilner идея върху твоя автомобил.
Преобразяването на автомобила включва подмяна на пластмасовите панели от вътрешната страна на вратите със специално селектирано парче естествена амбойна. Воланът и части от централната конзола също са преобразени със същият материал. Шарката на дървото е избрана съобразно текстурата на кожата на седалките, така че хармонията в купето да се гарантира не само от удобството, но и от естетическо съчетание на материалите. Захабената черна кожа е подменена с първокласна такава, в цвят "Коняк" , а формата на релефа е специално създадена за проекта. Потъмнелият таван и плата на сенниците са подменени с алкантара, а дръжките са облечени в тъмна кожа и пришити с видими шевове – една от запазените марки на Vilner.

Още от Моторни спортове

Виж всички