Анчелоти: Сигурдсон не пречеше на вратаря, това трябваше да е гол

Анчелоти: Сигурдсон не пречеше на вратаря, това трябваше да е гол

Карло Анчелоти смята, че неговият Eвертън е бил ощетен по време на двубоя с Манчестър Юнайтед (1:1), след като в края съдиите не зачетоха гол за “карамелите”, който щеше да е победен. Гилфи Сигурдсон беше паднал на земята пред Давид Де Хеа и според арбитрите е повлиял на вратаря, тъй като се е намирал в активна засада. Заради протестите си мениджърът на ливърпулци получи червен картон и няма да води състава си срещу Челси.

“Това можеше да бъде признато като гол - коментира Анчелоти. - Да, решението беше трудно. Сигурдсон наистина се намираше в засада, но според нас той по никакъв начин не пречеше на погледа на вратаря. Според съдиите обаче той е пречел”.

Италианецът смята още, че не е трябвало да получава червен картон. “Не мисля, че заслужавах такова нещо. Просто помолих съдията да ми обясни защо не зачете гола. Получи се някакво недоразумение и той ми заяви, че сега не било моментът за това. Наясно съм, че краят на мача беше напрегнат. След това двамата проведохме разговор на спокойствие в съблекалните. Ще запазя за себе си какво точни си казахме. А той ще напише своя доклад и ще видим дали ще бъде санкциониран”, каза още Анчелоти.

Още от Футбол свят

Виж всички