Ламин Ямал: Вярваме, че сме най-добрите и се стараем да го показваме постоянно

Крилото на Барселона Ламин Ямал бе един от героите при успеха с 4:0 над Реал Мадрид в "Ел Класико". Младокът отбеляза един от головете на "Сантиаго Бернабеу". Той призна, че това не е обикновена победа и има доста по-голямо значение. Освен това той допълни, че в Барса вярват, че са най-добрият отбор в Испания и се стараят да го показват постоянно.

"Щастливи сме. Тази победа означава нещо повече от три точки. Относно начина ми на празнуване, просто обичам да се забавлявам, нищо повече. Видяхме, че те са уморени, а ние имахме сили и решихме да натиснем по-сериозно. Вярваме, че сме най-добрият отбор и постоянно се стараем да го доказваме. Дано продължим по този начин. Казаха ми, че те не знаят, че имам десен крак (смее се). В съблекалнята отпразнувахме победата, но без да прекаляваме, защото ни предстоят още предизвикателства", заяви Ямал.

"Мисля, че се справям с напрежението. Ние имаме ясни цели. Аз винаги мисля първо за отбора, а не за себе си. Всички видяхте класата на "Ла Масия". Дадохме всичко от себе си заради тази фланелка. Всичко се получи добре. Флик е невероятен, той радикално промени съблекалнята. Изключително много го уважаваме. В нито един момент не му се е налагало да вика за нищо", допълни младокът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти