Мареска: Вече имаме изразена идентичност

Мениджърът на Челси Енцо Мареска имаше поводи за радост след успеха с 4:1 над Панатинайкос в Гърция. Макар да излезе с доста експериментален състав, английският тим постигна изразителна победа, а наставникът е доволен, тъй като тимът му вече показва, че има изразена идентичност в играта си.

"Доволен съм от резултата и от играта ни. При тази атмосфера и срещу такъв опонент никога не е лесно. Смятам, че се справихме доста добре и футболистите се възползваха от своите възможности", заяви Мареска.

"Справихме се добре. В началото имахме някои проблеми, но испяхме да се нагодим. В началото не пресирахме достатъчно добре. След това направихме някои промени и заиграхме по-добре. Важното е, че независимо колко промени правим, вече се вижда изразена идентичност в играта ни", каза още италианецът.

Той каза добри думи и за Михайло Мудрик , който изигра много силен мач и се отчете с гол и две асистенции.

"Искаме най-доброто за Миша, още от първия ден се стараем да му помагаме. Може би за него е по-трудно да свикне с новите условия в сравнение с останалите играчи. Вярвам обаче, че лека-полека Миша ще започне отново да бележи голове и да прави важни асистенции за нас", завърши наставникът.

Още от Футбол свят

Виж всички