Томаш: В ЦСКА трябва да се справяш с абсолютно всичко

Старши треньорът на ЦСКА - София Александър Томаш говори преди двубоя с Ботев (Враца) от 13-ия кръг на efbet Лига. Акцентът обаче отново падна около поражението на "червените" от Левски.

"Червените" тренират без Исека и Кордоба преди мача с Ботев (Враца)

"Поуки трябва да се вземат след всеки мач. Направихме анализ и се надяваме, че ще се получи всичко, което искаме. Никога не съм делил футболистите на българи и чужденци. Винаги съм давал възможности на млади български футболисти. Тук е ЦСКА, тук не изграждаме. Дали решението е правилно или грешно, времето ще покаже", започна той.

"Трябва да се справяме със ситуацията. В ЦСКА трябва да се справяш с абсолютно всичко. В ЦСКА всеки трябва да показва, че заслужава да е тук. Ние сме на дъното, но човек е силен, когато успее да се изправи и продължи напред. Искам да гледам фактори, които зависят от мен. Не коментирам съдията. За мен това е дузпа, но не го казвам, за да се оправдавам", добави още треньорът на "червените".

"Не толерирам подобно поведение на футболист или треньор, но всеки греши и всеки човек трябва да се поправи. Аз съм взел мерки, но трябва да отбележим, че напрежението в тези мачове е огромно", коментира ситуацията около Марселиньо Кареасо.

ЦСКА - София глобява Кареасо?

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти