Спартак (Варна) и Локо (Пловдив) откриват кръга в efbet Лига

Спартак (Варна) и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в двубой от 13-ия кръг на efbet Лига. Мачът на "Коритото" е от 17:30 часа и ще бъде ръководен от Любослав Любомиров.

Домакините влизат в срещата от пета позиция, докато "черно-белите" заемат десето място в класирането. "Соколите" допуснаха тежка загуба при гостуването си на Берое (0:3) преди 5 дни и днес със сигурност ще търсят завръщане на победния път с новия си треньор Николай Киров.

"Смърфовете" все още са без постоянен наставник, след като Любослав Пенев беше освободен от поста си. В последния кръг, срещу Ботев Враца (0:0), тимът беше воден от Димитър Палазов, който и днес ще застане край тъчлинията. Локомотив е в серия от шест поредни мача без успех. За последно пловдивчани надвиха Септември преди близо два месеца, така че и те имат достатъчно голяма мотивация да спечелят трите точки в морската ни столица.

Спартак (Варна) има нов старши треньор

Добрата новина за Киров е, че след изтърпяно наказание в състава на Спартак ще се завърнат Ромееш Ивей и Антонио Вутов. Гостите отново ще могат да разчитат на Йохан Н'зи, който пропусна двубоя с Ботев (Враца) заради ангажиментите си за националния отбор на Мадагаскар покрай квалификациите за Купата на Африка.

Отлична новина от "Лаута" преди гостуването на Спартак (Варна)

СПАРТАК (ВАРНА) - ЛОКО (ПЛОВДИВ)

НАЧАЛО: 17:30 часаСЪДИЯ: Любослав ЛюбомировСТАДИОН: "Спартак", Варна

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти