Макс за бъдещето си във Формула 1: Всичко е възможно!

Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен обясни, че “следващата му крачка във Формула 1 ще е последната”, като в това понятие се включва и следващият му договор. Макс има контракт с Ред Бул до края на 2028, но няма гаранции, че ще остане в тима след края на 2025 година.

“Следващата ми стъпка, ако има такава, ще е последната - обясни Макс пред Sky Италия. - Това също така означава, че мога да подновя сегашния ми договор. В момента все още всичко е възможно.”

Вицепрезидентът на САЩ се оказа фен на Люис Хамилтън

Верстапен отново не пожела да даде категоричен отговор дали ще изпълни договора си с Ред Бул, като заяви, че “може би или може би не” това е възможно да се случи.

Андрети: Нюи напусна и Ред Бул тръгна надолу

“Това не е нещо, върху което мисля в момента - допълни пилотът. - Първо, искам да се представя много по-добре този сезон и всичко, което предстои в бъдещето, още е нещо далечно за мен. Аз съм част от Ред Бул от много време. Всеки пилот иска да побеждава. Много е лесно да смениш отбора си във Формула 1, но аз не искам кариерата ми да е маркирана от такива неща, не искам да съм част от четири или пет различни отбора. Искам да изградя солидна връзка с всички в отбора и искам да се чувствам у дома си в отбора, така че смяната на тимове не е точно по мой вкус.”

Макс: Този сезон всички имат проблеми, само не и Макларън

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти